Vi leverer smalskuffe til din maskin

For mer informasjon eller et uforpliktende pristilbud, ta kontakt via kontaktskjema eller direkte på post/telefon. Klikk her.

Smalskuffe/Kabelskuffe

Vi leverer smalskuffer til alle maskinstørrelser fra 0-50t.

Vi fører et varierende utvalg av form og fason, mange ulike bredder og profiler. Smalskuffer fås med skjær eller tenner.

Smalskuffer fås også som profilskuffer.

Alle skuffer vi fører er selvsagt utført med høgfast slitestål i slidedeler og skjær, for å sikre god slitestyrke. Skuffene er utformet for å sikre presis bearbeiding og at den skjærer igjennom massene med minimal gravemotstand. Dette sikrer effektiv bruk og lavere drivstoffutgifter. Skuffene har avrundede hjørner for å redusere risiko for at material setter seg fas

Skuffene er produsert med kvalitet og funksjonalitet i fokus. Skuffene er laget i Europa i henhold til relevante krav for CE-godkjente produkter. Det er brukt høgfast stålkvalitet (Hardox), som sikrer en meget sterk og robust skuffe som samtidig veier lite. Dette gjør at du kan flytte større mengde jord uten at din maskin blir overbelastet. Flere leverandører og ulik designgjør at du kan få en skuff som er fullt ut optimalisert for ditt bruk. Alle materialer i skuffene er nøye utvalgt med hensyn på å kunne levere et kvalitetsprodukt med lang levetid.