Vi leverer pusseskuff til din maskin

For mer informasjon eller et uforpliktende pristilbud, ta kontakt via kontaktskjema eller direkte på post/telefon. Klikk her.

Pusseskuff

 

Vi leverer pusseskuffer til alle maskinstørrelser fra 0-50t.

Vi fører et varierende utvalg av både faste og hydrauliske pusseskuffer. Dette for å sikre at du som bruker for den utformingen du har behov for. Hydrauliske pusseksuffer fås med liggende eller stående sylindre. 

Alle pusseskuffer vi fører er selvsagt utført med høgfast slitestål i slidedeler og skjær, for å sikre god slitestyrke. Skuffene er utformet for å sikre presis bearbeiding og at den skjærer igjennom massene med minimal gravemotstand. Dette sikrer effektiv bruk og lavere drivstoffutgifter. Skuffene har avrundede hjørner for å redusere risiko for at material setter seg fas

Skuffene er produsert med kvalitet og funksjonalitet i fokus. Skuffene er laget i Europa i henhold til relevante krav for CE-godkjente produkter. Det er brukt høgfast stålkvalitet (Hardox), som sikrer en meget sterk og robust skuffe som samtidig veier lite. Dette gjør at du kan flytte større mengde jord uten at din maskin blir overbelastet. Flere leverandører og ulik designgjør at du kan få en pusseskuff som er fullt ut optimalisert for ditt bruk. Alle materialer i skuffene er nøye utvalgt med hensyn på å kunne levere et kvalitetsprodukt med lang levetid.