MK Maskin driver med salg av utstyr og tilbehør til gravemaskin, hjullaster, minilaster, truck og traktor.

Forretningsadressen er Åsen i Levanger kommune, midt i landet og nærhet til markedet.

Det er skuffer og frontredskap til alle maskiner som er hovedproduktet, men skaffer også reservedeler, slitedeler og tilbehør til din gravemaskin.

Gode avtaler med produsenter av understellsdeler som belter, beltemotorer osv.

MK Maskin leverer skuffer og utstyr til gravemaskiner i alle størrelser, til hele landet

Forretningsidé

Forretningsidéen er å handle kvalitetsprodukter direkte fra fabrikk og hovedlager med levering rett til kunde. Dette betyr at vi kan være konkurransedyktig på pris og kvalitet som følge av færre ledd og mindre administrasjon. Leverandører er nøye utvalgt, der kvalitet, funksjonalitet , pris og leveringspålitelighet er viktigst. MK Maskin kan gjennom gode avtaler med leverandører sørge for at du får kvalitetsprodukter til konkurransesdyktige priser.

Skuffer og redskap vi forhandler er produsert i Skandinavia og av god stålkvalitet med høgfast stål i slitedeler. Skuffene leveres i hardox på sliteutsatte steder. Alle skuffer er CE merket.
Vi kan også produsere spesialskuffer etter kundens egne ønsker, eller om du ønsker en vri på et standardprodukt så er dette selvfølgelig mulig.

MK Maskin forhandler mange annerkjente produsenter av ovennente utstyr. For eksempel Scanbolt, SE, SMP, SB, Flekkefjord, Carrus og Rototilt.

Vi ser oss stadig om etter nye samarbeidspartnere for å sikre at våre kunder får markedets beste kvalitet til rimelige priser.

Marked

– Landbruk
– Privat
– Entreprenører
– Utleiefirma
– Maskinforhandlere