Om

MK Maskin er et enkeltmannsforetak som driver med salg av utstyr og tilbehør til gravemaskin, hjullaster, minilaster, truck og traktor. Det er skuffer  og frontredskap som er hovedproduktet, men skaffer også reservedeler og tilbehør til din gravemaskin. Forretningsadressen er Åsen i Levanger kommune, midt i hjertet av Trøndelag med nærhet til markedet.

MK Maskin leverer skuffer og utstyr til gravemaskiner i alle størrelser, i trøndelag og til resten av landet.

FORRETNINGSIDÉ

Forretningsidéen er å handle kvalitetsprodukter direkte fra fabrikk og hovedlager med levering rett til kunde. Dette betyr at vi kan være konkurransedyktig på pris og kvalitet som følge av færre ledd og mindre administrasjon. Leverandører er nøye utvalgt, der kvalitet, funksjonalitet , pris og leveringspålitelighet er viktigst. MK Maskin kan gjennom gode avtaler med leverandører sørge for at du får kvalitetsprodukter til konkurransesdyktige priser.

Skuffer og redskap vi forhandler er produsert i Skandinavia og av god stålkvalitet med høgfast stål i slitedeler. Skuffene leveres i hardox på sliteutsatte steder. Alle skuffer er CE merket.
Vi kan også produsere spesialskuffer etter kundens egne ønsker, eller om du ønsker en vri på et standardprodukt så er dette selvfølgelig mulig.

MK Maskin er blant andre forhandler av Scanbolt, SE, SMP, SB, Flekkefjord, Carrus og Rototilt.

MARKED

  • Landbruk
  • Privat
  • Entreprenører
  • Utleiefirma
  • Maskinforhandlere